BIOISTRA

Udruga za promicanje održivog razvoja i unaprijeđenje kvalitete života

USLUGE ZA NAŠE ČLANOVE

Našim članovima nudimo pomoć vezano uz ekološku proizvodnju i održivi razvoj, od izrade plana, preko praćenja proizvodnje i regulative, do marketinga i promocije

Savjetovanje

Savjetovanje oko ekološke proizvodnje, te cirkularne primjene nusproizvoda, s ciljem postizanja samoodržive proizvodnje po najvišim ekološkim kriterijima.

Regulativa

Pomoć oko razumijevanja i primjene zakonskih propisa, odredbi i normi

Digitalni identitet

Izrada, održavanje i unaprijeđenje digitalnog identiteta proizvođača i proizvoda.

Promocija i edukacija

Organiziranje panela, predavanja i skupova vezanih uz održivu proizovdnju.

EU Projekti

Nudimo Vam pomoć kod izrade planova i dokumentacije za apliciranje na EU fondove za razvoj ruralnih područja i ekološke proizvodnje

Društvene mreže

Možemo Vam pomoći u promociji putem društvenih mreža

SPONZORI I PODRŽAVATELJI

ISTARSKA PIVOVARA
KOMUNALNI SERVIS ROVINJ
JAMNICA
ANTELA D.O.O
O nama

BioIstra je udruga osnovana 23.11.1998 godine s ciljem promicanja održivog razvoja u Istri. Sudjelovali smo na mnogim sajmovima za promociju Istarskog proizvoda i proizvođača, kao i na mnogim konferencijama. 

Naša voditeljica Vlasta Radoičić je magistar biotehnoloških znanosti, dipl. ing. biokemijskog i prehrambenog inženjerstva, te nutricionistica i profesorica gastronomije. Također ima ulogu savjetnice za održivi razvoj Istarske županije,  te je uvijek na raspolaganju za pomoć članovima udruge za pitanja iz navedenih domena. 

Mnogi od naših članova su volonteri i prijatelji udruge koji dijele zajedničke ciljeve: održivost bioraznolikosti i prirodnog bogatstva naše prekrasne regije, postizanje veće efikasnosti proizvodnje uz očuvanje prirodnih bogatstava, te međusobna pomoć kroz bolje povezivanje svih uključenih u život Istre.

Top