Poziv na na sudjelovanje na predavanja i završnu konferenciju EKOSFERE POREČ

Poštovani,

u sklopu projekta EKOSFERA POREČ – PUTEM RUŽMARINA pozivamo Vas na sudjelovanje na predavanja i završnu konferenciju koja će se održati putem ZOOM-a u petak 22.01.2021. g u 17:00 sati.

Zbog situacije sa COVID- 19 gdje nam je onemogućeno okupljanje, održati ćemo ONLINE predavanje o značenju i važnosti ljekovito ekološkog bilja s naglaskom na ružmarin i održati završnu konferenciju projekta.

Ekosfera Poreč – putem ružmarina je projekt  koji se naslanja na nedavno uključivanje grada Poreča u mrežu ekoloških gradova Europe i na rezultate prvog projekta EKOSFERA Poreč grad koji miriši, miriši na još. Obuhvaća korištenje alata civilnog društva prema stvaranju modela umreženosti svih relevantnih subjekata uključenih u programe održivog razvoja. Provodi se kroz 4 modula s ciljem implementacije ekološki uzgojenog ružmarina u sve pore gradskog života, kako bi se što više senzibilizirala javnost za održivi razvoj prostora i ekološku prepoznatljivost grada Poreča. A sve sa svrhom unaprijeđena kvalitete života i ugradnje karterističnog blagotvornog mirisa ružmarina u brendiranje grada i u valorizaciju turističke ponude. Na taj bi način Poreč postao snažnije prepoznat kao sredina razvidne kvalitete života, a sve na dobrobit prirode, njegovih građana, turista i slučajnih namjernika. Povrh toga kroz evaluaciju  i prezentacije dostignuća, grad Poreč će odašiljati snažnu ekološku poruku široj javnosti.

Predavanja i završnu konferenciju pratite na zoom-u, za link (pozivnicu) javite nam se mailom na info@bioistra.hr

Veselimo se Vašem odazivu! 

Srdačan pozdrav,

Vlasta Radoičić

Odgovori

Top