23. Rođendan BioIstre!

Dragi svi…uplovili smo danas u 23. Godišnjicu postojanja udruge Udruga Bio Istra.

Gdje smo sve bili? Što smo ostvarili? Koliko smo zajedničkih radosti proživjeli? Kome smo pomogli da krene prema svom cilju? Kome smo samo nježno dotaknuli život? Kome smo razbili iluzije? Kome smo pokazali da postoji ljepši, jednostavniji put. Onaj put u skladu sa prirodom, Bogom, etikom i moralom u kojem je naš poslovni svijet samo dio rijeke koja mirno teče oblikujući se i prilagođavajući se bez prevelikog opiranja. Sigurno smo mogli bolje, više i energičnije ali vjerujem da smo svi mi u pravom trenutku dali najbolje od sebe. I tako bi uvijek i trebalo biti.

Hvala Vam svima na radosti zajedničkog stvaranja nekog pravednijeg i boljeg poslovnog okruženja, onog koje direktno implicira na naš osobni rast i radost poštujući zakone prirode.Hvala Vam što ste bili ili jeste dijelom našeg kotačića i od srca svima čestitam ovu obljetnicu sa željom da shvatite da smo svi jednako važni i potrebni u uzajamnom djelovanju za neko bolje sutra.

Sretan ti rođendan BIO ISTRA.

Hvala ti.

Radno rodendan ćemo proslaviti Skupštinom udruge u petak 3.12.2020. na nekom lijepom mjestu gdje ćemo zajednički odgovoriti na gore naznačena pitanja. Stay turned.

Predsjednica udruge

Vlasta Radoičić

Odgovori

Top