Predstavljanje projekta “Ekosfera Poreč – grad koji miriše, miriše na još” 15. siječnja 2020.

Grad Poreč-Parenzo i Udruga za promicanje održivog razvoja i kvalitete života BIOISTRA 15. siječnja 2020. godine, s početkom u 12 sati u Velikoj vijećnici održati predstavljanje projekta Ekosfera Poreč – grad koji miriše, miriše na još.

Cjelovita prezentacija predviđena je:

1.Prvi modul uključuje interaktivno predstavljanje projekta „EKOSFERA POREČ – POREČ GRAD MIRIŠE, MIRIŠE NA JOŠ”

2. Drugi modul uključuje razgovaraonicu „Implementacija ekološkog aromatičnog bilja u javni prostor grada”  sa subjektima lokalne uprave, civilnog društva i poslovnog sektora

3. Treći modul uključuje sumiranje zaključaka u okviru projekta Ekosfera Poreč – Poreč grad koji miriše, miriše na još, a koji je financiran sredstvima iz proračuna Grada Poreča-Parenzo. Provodi se čitav niz multidisciplinarnih aktivnosti sa osnovnim ciljem jačanje ekološke prepoznatljivosti grada na dobrobit njegovih građana i posjetitelja. Povrh toga revitalizacijom školskog vrta sadnjom odabranih ekoloških aromatičnih biljaka direktno se doprinosi očuvanju bioraznolikosti unutar gradskog prostora, dok je edukativna komponenta projekta usmjerena prvenstveno prema djeci, građanima i OPG-a.

Razgovaraonica je namijenjena direktnim i indirektnim korisnicima projektnih aktivnosti, sa svrhom uključivanja što većeg broja članova lokalne zajednice u raspravu o navedenoj temi te donošenja zajedničkog mišljenja o odabiru kulture za sadnju koja će prezentirati Grad Poreč-Parenzo kao Poreč, grad koji miriše, miriše na još. Molimo da svoj dolazak potvrdite do 10.1.2020. e-mailom na adresu info@bioistra.hr ili telefonski na broj 052 431 877.

Odgovori

Top